Reizen in Aruba

 

Aruba, een eiland dat behoort tot de ABC-eilanden van de Kleine Antillen, is één van de populairste bestemmingen in het Caribisch gebied. Geniet op Aruba van de mooie hotels, witte zandstranden en het altijd mooie weer. Naast de hoofdstad Oranjestad, zou je ook naar Palm Beach, Malmok, Catashi en Sint Nicolaas. De laatst genoemde stad is overigens de -op Oranjestad na- grootste plaats van Aruba.

Aruba is de beste Carivische bestemming voor watersporten. Je kunt er surfen, parasailen, diepzeevissen, jetskiën, zeilen, kite-en windsurfen, kajakken, duikelen en snorken en je kunt ook op een onderwatertocht. Er zijn dus genoeg opties voor de echte waterratten om je te vermaken in Aruba. Er zijn ook 2 privé-eilanden, De Palm Island en Renaissance Island, waar je in alle rust van het prachtige weer kunt genieten.

ElkeReis.nl heeft genoeg keuze aan accommodaties waar je kunt genieten van dit paradijs. Of dat nou in een vakantiehuis is voor de gehele familie of een kleiner gezelschap, in een mooi hotel of op een camping. Alles is mogelijk!

|VERBLIJFLAND_ARUBA|