Reizen in Curaçao

 

Curaçao is een eiland in de Zuidelijke Caraïbische Zee, voor de kust van Venezuela. Het is het populairste Caraïbische eiland onder Nederlandse toeristen, en ook bij Amerikanen is het een populaire vakantiebestemming. Het eiland heeft in totaal 30 stranden die bijna allemaal op elkaar overlopen. Het is een heerlijke bestemming om de voeten hoog te gooien, te genieten van de zon en je nergens druk over te maken.

Naast de hoofdstad van Curaçao, Willemstad, waar het toerisme rondom gecentreerd is, zijn er nog een aantal andere mooie plekken die het even waard zijn om te bezoeken tijdens je reis op dit prachtige eiland. Verken zo eens Westpunt, de een na grootste stad van Curaçao. Ga naar het vissersdorp Boka st. Michiel of bezoek het mooie Sint Willibrordus. Dit zijn maar een paar voorbeelden waar je heen zou kunnen gaan maar waar je ook heen gaat, overal zal je genieten van mooie stranden.

Ook voor een gezellig avondje uit zit je goed. Het uitgaan op Curaçao is een mix van stijlvolle bars, live dansmuziek en positive vibes. De muziek die er gedraaid wordt geeft ook mooi de diversiteit in cultuur waarover Curaçao beschikt. Je zult geheid Spaanse en Portugese muziek voorbij horen komen.

ElkeReis.nl biedt de perfecte accommodaties aan voor een zorgeloze en fijne vakantie. Zo kunt u kiezen voor een hotel of Bed & Breakfast, maar ook voor een vakantiehuis zit u goed bij ElkeReis.nl. Zelfs met een camper staan op een camping is mogelijk!

|VERBLIJFLAND_CURACAO|