Reizen in Frankrijk

Als je houdt van mooie natuur tijdens vakantie dan is Frankrijk zeker iets voor jou. Tijdens je reis in Frankrijk kun je veel bezoekjes brengen aan schitterende natuurgebieden. Rond de natuurgebieden in Frankrijk zijn veel hotels en logementen , maar wil je tijdens je reis echt verbonden zijn met de natuur dan moet je natuurlijk gaan kamperen in onze Franse boscamping.  De meest bezochte natuurgebieden in Frankrijk zijn de Ardèche, Dordogne, Auvergne en de Pyreneeën.

Frankrijk is trouwens de grootste toeristische trekpleister voor de Benelux, dat komt door de vele bezienswaardigheden die Frankrijk te bieden heeft door het hele land. De hoofdstad van Frankrijk is Parijs met maar liefs 2,3 miljoen inwoners. Parijs staat bekend om de stad van de liefde door de vele romantische plekken, zoals de 300 meter hoge Eiffeltoren die je moet gezien hebben in Parijs. Enkele kilometers buiten Parijs zit Disneyland Parijs en tevens het drukst bezochte pretpark van Europa.

Hou je van Middeleeuwse kastelen, dan moet je ook zeker in Frankrijk zijn. In Frankrijk liggen meer dan 500 kastelen en vele daarvan zijn nog in uitmuntende staat. Het bekendste en grootste kasteel in Frankrijk is de Versailles. De Versailles is in de dertiende eeuw gebouwd door Lodewijk de dertiende en later nog uitgebreid door zijn zoon Lodewijk de veertiende.

|VERBLIJFLAND_FRANKRIJK|