Reizen in Italië

Italië is een schierland in Zuid-Europa en is omringd door de Middellandse zee. In de ë Middellandse zee liggen 3 prachtige Italiaanse eilanden: Sicilië, Sardinië en Elba waar je natuurlijk ook een geweldige vakantie kunt hebben.

Bij Italië denk je vaak aan lekker eten, de oude geschiedenis en de levende bevolking wat natuurlijk ideaal is voor je reisvakantie. Door op vakantie te gaan in Italië heb je ook alle soorten vakanties die er maar zijn bijvoorbeeld Zonvakanties, stedentrips, cultuurvakanties en nog veel meer, vandaar dat het een topbestemming is voor uw ideale reisvakantie.

Een dagje uit naar een prachtige Italiaanse stad? Die zijn er genoeg, als je door Rome loopt heb je het gevoel dat je door een gigantische museum heen loopt. Tijdens je wandeling vind je eeuwenoude monumenten zoals het Colosseum, de Engelenburcht, de Spaanse Trappen, het Pantheon en vele andere bezienswaardigheden.                                                                         

Nog een stad die erg fraai is om te bezoeken is Venetië: een stad die rondom het water is gebouwd en daarmee word bedoelt dat je de stad bestaat uit 117 eilandjes waardoor je veel met boottaxi´s vervoerd moet worden, wat natuurlijk een schitterende ervaring is.

Italië het land van bergen, landschappen, fraaie natuur en de vele Italiaanse meren, mooie stranden, lekker eten en natuurlijk lekkere Italiaanse cappuccino.

|VERBLIJFLAND_ITALIE|