Reizen in Oostenrijk

 

Oostenrijk is een Prachtig land in centraal Europa waarvan driekwart bestaat uit de Alpengebergte. Oostenrijk staat ook bekend om de eindeloze mooie bergen, daarom staat Oostenrijk bij Nederlanders ook op nummer één als wintersportlanden. Vanwege de veelzijdige skigebieden, de hoge sneeuwzekerheid en de gezellige Après-ski houd iedereen van een winterport vakantie in Oostenrijk.

Niet alleen in de winter komen er veel Nederlands op Oostenrijk af, ook in de zomer is Oostenrijk een fantastisch land om naar toe te gaan. Door de prachtige gebergtes, adembenemende natuur en de frisse lucht onderscheid Oostenrijk zich als vakantieland voor een avontuurlijke reis. Met veel diversiteit aan onze vakantiehuizen, Bed&Breakfast en campings kun je elke dag genieten van de schone natuur van Oostenrijk.

De hoogste bergen van Oostenrijk zitten maar liefst op een hoogte van 4000. Maar lager gelegen zijn er eindeloze wandel en fietsroutes uitgezet langs de mooiste meren en bossen van Oostenrijk, van makkelijke routes voor beginners tot aan uitdagende parcours voor bergsporters.

Als je een mooie stad wil bezoeken in Oostenrijk dan is de hoofdstad een ideale reisbestemming. Wenen ligt in het noordoosten van het land en heeft meer dan 1.8 miljoen inwoners en is daarmee de grootste stad van Oostenrijk. Wenen staat bekend de stad van theater en Operamuziek.

|VERBLIJFLAND_OOSTENRIJK|