Reizen in Polen

Polen is een groot land en ligt in centraal Europa. Polen is niet heel bekend onder reisvakanties maar het is een prachtig land waar veel te zien is. Onze vakantiehuizen in Polen zijn relatief goedkoop en zitten Overal in het mooie land.

In polen heb je prachtige steden om te bezoeken. Bijvoorbeeld Krakau, Krakau is de stad met jaarlijks het meest aantal bezoekers. Doordat deze stad grotendeels intact is gebleven na de tweede oorlog zijn er veel oude gebouwen en monumenten die fenomenaal zijn om te bezoeken. Het grootste plein van Europa bevind zich ook in Krakau het ‘’Rynek Glówny’’ waar veel te doen is rondom het prachtige plein.

Een andere Grandioze voor uw vakantie naar Polen is natuurlijk de Hoofdstad ‘’Warschau’’. Warschau is tijdens de tweede wereldoorlog platgegooid en daardoor is het nu een hele nieuwe moderne stad die nog steeds word opgebouwd en gerestaureerd.  

Een niet te vergeten bezienswaardigheid in Polen die magnifiek is maar ook een beetje heftig om te zien is het beruchte Auschwitz-Birkenau. Auschwitz was tijdens de tweede wereldoorlog een concentratie kamp waar meer dan een miljoen mensen zijn gestorven. Daarom is het nu ook een museum om de doden te herdenken na deze verschrikkelijke gebeurtenis.

Op zoek naar een boeiend en inspirerend vakantieland denkt dan eens aan Polen. 

|VERBLIJFLAND_POLEN|