Reizen in Spanje

 

Spanje is één van de populairste vakantiebestemmingen voor Nederlanders en Belgen. Het groot aantal toeristen komen vooral op de prachtige Spaanse stranden af. De vele hotels campings hebben een fraaie ligging rond de Costa Brava wat natuurlijk ideaal is voor een rustgevende reis naar het schitterende Spanje. 

De Natuur in Spanje heeft veel diversiteit, Dat komt door de vele klimaat en reliëf verschillen. De natuur in het noorden van Spanje bestaat vooral uit Prachtige berggebieden waaronder de Pyreneeën wat fascinerend is om te bezoeken door de vele dieren, planten en bloemen. Echter is de natuur in Mid-Spanje meer vlakker met rotsachtige landschappen en de meren zijn oogverblindend

Naast de mooie stranden en de mooie natuur zijn er ook prachtige steden om een bezoekje aan te brengen. Zoals Barcelona, de bekende wereldstad liggend aan de Middellandse zee. Barcelona maakt het een top bestemming door veel bezienswaardigheden, goede restaurantjes, ligging aan de zee en natuurlijk een grote stad om ideaal te winkelen.

 

|VERBLIJFLAND_SPANJE|