Reizen in Zweden

 

Zweden, het land van gehaktballetjes, midzomer, de Ikea én het grootste land in Scandinavië.

Een prachtig vakantieland, perfect voor een paar dagen weg met de gehele familie maar ook zeker met z’n tweetjes. ElkeReis.nl biedt genoeg opties voor accommodaties aan in Zweden. Huur een mooi vakantiehuis, verblijf in een hotel, overnacht in een Bed & Breakfast of ga op een camping staan met een camper.

Er is meer dan genoeg te doen in Zweden.

Een paar mooie plekken om te bezoeken zijn: het kustgebied van Zweden aan de Botnische Golf, het Abisko Nationaal Park en het Padjelanta Nationaal Park. Naast het bezoeken van de hoofdstad Stockholm, zou je ook Götenborg, Malmö of Helsingborg kunnen bezoeken. Dit zijn maar een paar voorbeelden van de mooie steden die je kunt bewonderen tijdens je vakantie in Zweden.

Zweden is een van dé kampeerlanden in Europa. Het fijne is dat je overal mag kamperen. Ja, echt waar. Zolang je de plek weer achterlaat zoals je het aantrof.

Maar of je nou gaat kamperen of niet, een geschikte plek voor een actieve maar relaxende vakantie is het zeker. Maak zo een reis langs eilandjes, zon op mooie zandstranden of kano in meertjes of maak een wandelreis en maak kennis met de wilde natuur die Zweden te bieden heeft.

|VERBLIJFLAND_ZWEDEN|